Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

Vox demana que Espanya torni a ser una dictadura militar

|

- Publicitat -

Mentre els governs estatals i autonòmics intenten portar la crisi del coronavirus amb encerts o desencerts, hi ha partits de l’oposició que no tenen gaire feina, i només es dediquen a difamar informacions falses i a criticar, com és el cas de Vox. El líder de la ultradreta espanyola, Santiago Abascal, ha demanat aquest dimarts que l’Exèrcit es faci càrrec de “tota la logística” i dels “serveis essencials d’Espanya”. En altres paraules, no s’ha pogut contenir la nostàlgia dels temps de Franco i ha demanat que l’exèrcit doni un cop d’estat per militaritzar-ho tot.

El líder de Vox ha fet una roda de premsa telemàtica on ha aprofitat per demanar la dimissió de Sánchez i ha concretat els punts més importants dels quals l’exèrcit s’hauria de fer càrrec: la logística, les xarxes de comunicació i sanitàries, residències i serveis essencials de l’Estat. Vox vol viure en un món militaritzat on fins i tot les caixeres i caixers dels supermercats siguin soldats.

Publicitat

Et pot interessar  Vox i el PP continuen perpetrant un genocidi cultural al País Valencià: ara volen eliminar de la història Guillem Agulló
Publicitat

Opinió

Minut a Minut