Dimecres, 8 de febrer de 2023 - Edició 1658
La República

Vox demana que Espanya torni a ser una dictadura militar

Entre altres barbaritats, Abascal diu que les xarxes de comunicació i sanitàries haurien de dependre de l’exèrcit

Agències 31/03/2020
El líder de Vox, Santiago Abascal, en un moment de la seva intervenció al debat d'investidura del 4 de gener del 2020 al Congrés dels Diputats. (Horitzontal)

Mentre els governs estatals i autonòmics intenten portar la crisi del coronavirus amb encerts o desencerts, hi ha partits de l’oposició que no tenen gaire feina, i només es dediquen a difamar informacions falses i a criticar, com és el cas de Vox. El líder de la ultradreta espanyola, Santiago Abascal, ha demanat aquest dimarts que l’Exèrcit es faci càrrec de “tota la logística” i dels “serveis essencials d’Espanya”. En altres paraules, no s’ha pogut contenir la nostàlgia dels temps de Franco i ha demanat que l’exèrcit doni un cop d’estat per militaritzar-ho tot.

El líder de Vox ha fet una roda de premsa telemàtica on ha aprofitat per demanar la dimissió de Sánchez i ha concretat els punts més importants dels quals l’exèrcit s’hauria de fer càrrec: la logística, les xarxes de comunicació i sanitàries, residències i serveis essencials de l’Estat. Vox vol viure en un món militaritzat on fins i tot les caixeres i caixers dels supermercats siguin soldats.