Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

VOX critica el llibre d’Òscar Dalmau i els acaba sortint el tret per la culata

|

- Publicitat -

Vox tornen a fer el ridícul acompanyat d’una mala estratègia. En aquesta ocasió, han quedat retratats a les xarxes socials carregant sobre el llibre d’Òscar: “Manual d’adoctrinament de l’escola catalana”, el qual utilitza un constant sarcasme manipulant les il·lustracions de la col·lecció A poc a poc (es tracta d’unes imatges que van fer servir els catalans per aprendre a llegir i escriure). Es tracta, doncs, d’una resposta a l’atac que de la llengua catalana en els últims mesos; aprofitant per fer-ne befa.

Davant la publicació, el partit ultra, VOX, no ha entès el sarcasme fet servir pel comunicador, i de nou, han fet el ridícul a les xarxes socials. “Des de Vox exigim que l’esquerra i el separatisme treguin les seves urpes dels nostres fills”, deixa palès en una piulada el col·lectiu feixista.

Publicitat

L’estratègia de Vox no ha estat la més encertada, perquè els ha sortit la jugada al revés. Han acabat fent una a Dalmau campanya de promoció gratuïta que deixa en evidència la ignorància i la ràbia del grup ultra.

Et pot interessar  Expulsen del ple de Tarragona un regidor de Vox de Salou per agredir un conseller tarragoní
Publicitat

Opinió

Minut a Minut