Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Vox convida dos cantants feixistes al seu acte Viva 21

|

- Publicitat -

Sota el lema “España en pie”, Vox celebrarà el pròxim 9 i 10 d’octubre un acte massiu a Madrid per “enriquir la cultura dels espanyols”, segons informa El Plural. No sorprèn a ningú que els convidats de l’esdeveniment, anomenat Viva 21, siguin dos artistes d’extrema dreta.

La primera actuació serà del qui va ser cantant i baixista de Barón Rojo els anys 80, José Luis Campuzano, conegut com Sherpa. L’agost va fer unes piulades polèmiques on defensava Vox contra “els comunistes de saló” i demanava al gobierno de Sánchez que “parés immediatament la invasió de magrebins a les Canàries”, entre altres barbaritats. En una entrevista per Libertad Digital afirmava: “Si ser feixista és estimar el teu país i no voler que t’envaeixin, sí que soc feixista, clar”. Finalment, la plataforma “Rock contra el fascismo” va aconseguir que cancel·lessin els següents concerts.

Publicitat

La següent actuació serà a càrrec del raper G Babe que denuncia la “dictadura progre” i és negacionista. També és conegut per fer rap amb lletres que agraden a les dretes i l’han batejat com “el rapero de Vox”.

Els organitzadors han avisat que Viva 21 “deixarà petita” la convenció del PP que finalitzava el 2 d’octubre. Història, tauromàquia, focs artificials i falles són algunes de les activitats previstes.

Et pot interessar  Vox i el PP continuen perpetrant un genocidi cultural al País Valencià: ara volen eliminar de la història Guillem Agulló
Publicitat

Opinió

Minut a Minut