Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Vivet n’està fart del Govern: “No quedarà poble per defensar-vos, perquè us l’haureu venut tot”

|

- Publicitat -

L’activista represaliat, Marcel Vivet, que no va assistir a l’Entrega de la Medalla d’Honor per protestar contra la Generalitat, carrega contra el govern català, presumiblement, per la seva inacció després que es conegués que es jutjarà als 13 CDR detinguts sota l’acusació de terrorisme. Vivet ha lamentat la nova onada repressiva i la resposta que ha tingut l’executiu català.

En una piulada, Vivet ha citat la notícia sobre l’operació Judes i ha mostrat iniciativa. L’activista ha afirmat que “Un dia sortireu de la taula de diàleg emmanillats i no quedarà poble per defensar-vos perquè us l’haureu venut tot”.

Publicitat

Així, ha criticat la permissivitat del govern català, amb una frase contundent i clara. Vivet en anteriors declaracions havia lamentat que Generalitat exercís com a acusació a la seva contra i que, simultàniament, mantingués una actitud de suport als represaliats, al seu entendre, amb pocs actes que donessin fe de la voluntat de la Generalitat. Així reitera la seva discrepància amb les decisions preses per l’executiu català, que, a parer seu, considera que no són suficients.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut