Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Villarejo es desmarca de la conversa de la Camarga davant l’Audiència Nacional

|

- Publicitat -

Aquest matí, el famós excomissari José Manuel Villarejo ha declarat a l’Audiència Nacional davant del jutge Manuel García Castellón, pel cas Tàndem, concretament per a la peça número 28. En aquesta s’investiga el paper que va tenir en els registres que es van dur a terme el febrer de l’any 2013 a les seus de l’agència de detectius Método, -tant de Barcelona com de Madrid-.

Villarejo ha manifestat que ell no va tenir res a veure amb la filtració de la conversa enregistrada entre Alícia Sánchez-Camacho i Victoria Álvarez, qui és l’exparella de Jordi Pujol Ferrusola.

Publicitat

La gravació va tenir lloc el juliol de 2010 al restaurant La Camarga. Segons l’excomissari, va ser Francisco Marco, director de Método 3, que va filtrar aquest àudio. Concretament, ha afirmat que les gravacions “les va filtrar el mateix Francisco Marco perquè estava molt malament econòmicament” i ha assenyalat que els Pujol li van dir a Marco que d’aquesta manera el que feien era “treure pressió política”.

Per a la seva banda, Marco qui també ha decalat avui davant l’Audiència Nacional assegura que Villarejo va aprofitar els registres per “sostreure la informació confidencial” que hi havia en aquestes seus.

Et pot interessar  Vilagrà, sobre l'intent de l'Audiència d'aturar l'amnistia: "No és cap sorpresa"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut