Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Vilagrà crítica amb la taula de diàleg: S’han d’extreure acords sobre la judicialització i la “repressió”

|

- Publicitat -

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, ha afirmat que de la reunió de la taula de diàleg han de sortir acords “tangibles” sobre la judicialització i la “repressió”. En una entrevista a RAC1 ha manifestat: “Si no no s’entendria el que estem fent”, ha exclamat de forma contundent. En aquest sentit, ha volgut recalcar que les relacions amb Espanya no estan normalitzades i no hi haurà confiança fins a “saber-ne els resultats, les conclusions i els acords”.

Així mateix, ha assegurat que no donen per tancat el cas Pegasus. Sobre els participants a la trobada, que segurament es farà a Madrid, ha dit que és una taula “de govern a govern”.

Publicitat

La consellera ha explicat que en les properes dues setmanes treballaran “intensament” per tractar temes sobre la judicialització. “Tenim sobre la taula una carpeta d’agenda antirepressiva, i cal treballar-la”, ha manifestat. Ha afegit que l’objectiu és aconseguir resultats en temes que són importants per al país. Ha afegit que es començarà per les qüestions més fàcils i es deixarà per a després “temes més complexos que cal afinar”.

Avui en dia, encara no queda clar qui hi participarà. Tot i això, Vilagrà s’ha avançat i ha confirmat que ella hi serà, com previsiblement el conseller Torrent. A més, ha obert la porta a què, en tot cas, hi puguin participar algun conseller més.

Et pot interessar  Vilagrà, sobre les piscines: "Nosaltres no podem dir als ajuntaments quins han de ser els seus refugis climàtics"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut