Edició 2183

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de juliol del 2024
Edició 2183

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de juliol del 2024

Vilagrà assenyala l’enèsima promesa incomplida de Pedro Sánchez sobre els JJOO

|

- Publicitat -

La consellera de Presidència, Laura Vilagrà, ha carregat contra el president espanyol, Pedro Sánchez, per dir que els JJOO d’Hivern s’organitzarien al 50% amb l’Aragó. “Va fer una promesa que no podia fer en aquell moment”, ha assegurat en declaracions a Rac1. També ha admès que no entén el “cop de porta” del president aragonès, Javier Lambán, al president del Govern, Pere Aragonès, per aquest divendres.

Publicitat

“Parlant s’arriba a posicions raonades”, ha argumentat Vilagrà. “És un desaire i es pot situar dins un intent de conflicte polític i de guerra entre territoris que nosaltres no jugarem ni abonarem”, ha afegit. En aquest sentit, ha expressat que el Govern treballarà amb el COI i amb el COE la seva proposta tècnica.

Vilagrà ha dit que el Govern sempre ha explicat que la seva proposta “no és al 50% perquè no ho podrà ser”: “Haurà de ser molt tècnica i ponderada en els actius que té cada territori, i entrar a valorar el 50% és absurd”, ha argumentat la consellera, que creu que parlar de percentatges significaria convertir la candidatura en “política”.

“Si Aragó no se sent còmode quan diem que Catalunya ha de liderar perquè ens sembla que la marca Barcelona ha de tenir preponderància, es parla, s’articula en el marc d’un diàleg i després segur que es troben punts de confluència”, ha conclòs Vilagrà, que insisteix que la candidatura “no és excloent”.

Et pot interessar  Justícia d'Aragó pica el crostó del govern aragonès per mantenir tancat el Monestir de Sixena durant dos anys
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut