Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

[Vídeo] Vox aplaudeix que Batet negui un minut de silenci per les dones assassinades per violència masclista

|

- Publicitat -

El Congreso ha viscut una situació que ha tensat encara més el debat de la moció de censura a Pedro Sánchez proposada per Vox. Quan ha estat el torna de la diputada d’Unidas Podemos, Lucía Muñoz, aquest ha demanat que es fes un minut de silenci per totes les dones que han estat assassinades per violència masclista, retraient a Vox que no les defensés amb el seu discurs.

En les imatges, facilitades per El Plural, es pot veure com en el moment que molts diputats del Congreso ja s’havien aixecat per començar l’homenatge, la presidenta del Congreso, Meritxell Batet, ha interromput l’acció i ha reblat que “qui ordena el debat sóc jo, vull que procedeixi, si us plau, amb el seu discurs”. La impressió global és que, per un moment, la socialista s’ha posicionat com Vox, no reconeixent una cosa tan bàsica com és la protesta contra la violència de gènere. Els de Vox, en to de burla, han aplaudit la decisió de Batet entre riures i aplaudiments.

Et pot interessar  Plataforma per la Llengua inicia converses amb grups del Congrés per recórrer la proposta educativa del País Valencià
Publicitat

Opinió

Minut a Minut