Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

[Vídeo] Villarejo i Jaume Roures tenen un pacte, segons una experiodista de Público

|

- Publicitat -

L’empastifada històrica que han causat les filtracions de l’excomissari José Manuel Villarejo arriba a ara a un dels magnats més importants del periodisme i l’audiovisual català: Jaume Roures.

L’amo de Mediapro i el diari Público va reunir-se amb Villarejo fa pocs dies, però ara la periodista Patrícia López ha assegurat que la trobada va ser la segona en pocs dies.

Publicitat

De fet, en una conversa amb la Revista Mongolia, López assegura que Villarejo i Jaume Roures tenen un pacte pel que fa a les filtracions d’àudios de l’excomissari. Juntament amb el periodista Pere Rusiñol, parlen de la coincidència que va suposar que acomiadessin la periodista del diari Público durant la mateixa època que Villarejo va comparèixer al Congreso i poc temps més tard va sortir al programa Faqs de TV3, on també havia participat López quan era periodista de Público.

“Villarejo i Roures tenen un pacte. A Roures li interessen els àudios de Villarejo”, ha dit la directora del Crónica Libre, la qual també ha parlat del silenci de Pablo Iglesias pel que fa a tot aquest assumpte, recordant que aquest la té bloquejada a les xarxes socials per tot el que va escriure sobre els últims passos de Podemos quan Iglesias era al capdavant.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut