Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

[Vídeo] Un grup d’ultranacionalistes espanyols amenaça de retirar el llaç groc de la Generalitat si el Govern no obeeix la JEC

Consideren que un "alcalde de la Generalitat" -referint-se erròniament a Quim Torra- ha de complir les ordres de la Junta Electoral Central o sinó estaria incorrent en un delicte

|

- Publicitat -

Un dels portaveus del grup ultranacionalista espanyol ‘Segadors del Maresme’, José Casado, va dir ahir al programa ‘Cuatro al Día’ que arrencaran la pancarta amb el llaç groc que demana la llibertat dels presos polítics i exiliats que hi ha al balcó del Palau de la Generalitat si el Govern no obeeix l’ordre de retirar-la de la Junta Electoral Central. El termini per decidir-ho acaba avui.

Segons va apuntar Casado, la idea era “donar un temps prudencial” a l’executiu de Quim Torra i consultar les conseqüències que podria tenir l’acció amb els seus serveis jurídics. “Si ens diu que la podem treure sense incórrer en delicte, òbviament la traurem”, assegurava.

Publicitat

Preguntat sobre la manera com burlarien la seguretat dels Mossos d’Esquadra, sostenia que cap policia “ni autonòmica ni local” podria impedir “retirar aquesta mena de simbologia partidista”, ja que consideren que un “alcalde de la Generalitat” -referint-se erròniament a Quim Torra- ha de complir les ordres de la Junta Electoral Central o sinó estaria incorrent en un delicte.

Et pot interessar  La JEC considera propaganda electoral la proposta de finançament singular d'Aragonès
Publicitat

Opinió

Minut a Minut