Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

[Vídeo] Santiago Niño Becerra dona llum verda a la independència si és l’única manera d’arribar a tenir una autonomia fiscal i financera

|

- Publicitat -

L’economista i catedràtic català, Santiago Niño Becerra, ha reiterat un cop més que Catalunya necessita una autonomia fiscal i financera “real” per poder arribar molt més lluny en l’àmbit econòmic. En una entrevista a TeveCat, l’economista ha respost així a la pregunta de si una Catalunya independent se’n sortiria millor que seguint adherida a Espanya, plantejada per un exredactor de LaRepública.cat.

Per Niño Becerra, i des d’una perspectiva econòmica, tècnicament Catalunya “no necessita la independència”, però a canvi hauria de tenir “un estatut de Guernica, més competències en aeroports i en Seguretat Social”. Al seu torn, aquesta situació idíl·lica que planteja el catedràtic no és ni molt menys a prop d’arribar en una Catalunya autonòmica, i per tant, l’única manera d’accedir-hi és ser un estat independent: “Si per tenir tot això hem de ser independents, endavant”, ha afirmat Santiago Niño Becerra.

Publicitat

Publicitat

Opinió

Minut a Minut