Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

[Vídeo] Ramón Cotarelo i el seu veto a TV3: “Les raons són estrictament polítiques”

|

- Publicitat -

Ja fa temps que la contundència del catedràtic Ramón Cotarelo amb la mala gestió de tots els partits independentistes per continuar amb el procés d’autodeterminació ha fet pujar la mosca al nas a tuitaires i televisions que han vetat el politòleg d’algunes tertúlies, un fet que el mateix Cotarelo es va encarregar de denunciar en una entrevista al programa de debat polític Opina Cat de 8TV.

Durant l’entrevista conduïda pel presentador Marco Chiazza, Cotarelo ha parlat sense embuts de la situació actual de l’independentisme, amb un govern que viu de l’immobilisme i d’acatar ordres espanyoles. D’entrada, ha deixat clar que “Espanya no és una nació, no és un país modern ni és una democràcia ni un estat de dret”, i tot seguit ha evidenciat el nul camí que estan seguint els últims governs independentistes per continuar el procés. “Catalunya no és independent ni està en camí de ser-ho perquè els polítics es van fer enrere quan van veure que la cosa anava de debò”, ha etzibat, proposant un partit unitari que deixi les picabaralles de banda i que tingui com a màxima preferència assolir la independència i deixar altres debats per més tard.

Publicitat

Pel que fa a la seva censura a TV3, Cotarelo ha estat molt contundent amb la presentadora del programa FAQS, Cristina Puig, assegurant que és “una maleducada, una prepotent i una arrogant”, i ha argumentat que el seu veto es deu estrictament a “raons polítiques”.

Et pot interessar  La Fiscalia de la censura: demana dos anys de presó pels tuitaires que van criticar la família que volia el 25% de castellà a Canet
Publicitat

Opinió

Minut a Minut