Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

[Vídeo] Rahola destrossa l’actitud repressora de Sánchez amb el Marroc

|

- Publicitat -

L’escàndol repressiu de Pedro Sánchez, que dona via lliure a la policia espanyola i marroquina per l’acarnissament de tothom que vulgui travessar la frontera de Melilla, està rebent crítiques constants per part de tots els àmbits progressistes, fins i tot dels seus companys de Govern.

Qui també hi ha ficat cullerada ha estat la periodista Pilar Rahola, que ha recordat l’actitud terrorífica de la policia marroquina, i qualifica d'”indefensable” la violència policial, però també “l’entreguisme absolut que té Pedro Sánchez amb el Marroc”. En una intervenció al programa FAQS de TV3, Rahola ha remarcat que Sánchez “està fent una política tan nefasta que ha aconseguit emprenyar a tothom”, en referència a diverses patinades del Gobierno en política exterior com poden ser la traïció del sahrauís, la mala maror amb el mateix Marroc i la recent tensió també amb els algerians en termes d’energia. “En política exterior no sé qui l’assessora ni per on va, però des de la perspectiva dels drets humans això és indefensable”, ha reiterat la periodista.

Publicitat

Et pot interessar  La CUP denuncia la "ingerència política" del PSOE en el 12-M: "El PSOE quan li ha interessat ha utilitzat les mateixes clavegueres"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut