Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

VÍDEO | Putin titlla de franquista a Borrell: “Als anys 30 estaria al costat dels colpistes”

|

- Publicitat -

Les tensions entre Rússia i Europa estan pujant com aigua calenta en els darrers mesos; a conseqüència dels subministraments del gas i les amenaces a sancions.

El protagonista ha estat el representant de la Unió per a Assumptes Exteriors i Política de Seguretat Josep Borrell. Putin l’ha respost, després que Borrell qualifiqués Rússia “de règim feixista”; tot i que la Unió Europea nega per activa i per passiva que ho fes i ho atribueix a un error de traducció.

Publicitat

Tot i això, el president rus ha sentit les paraules i per això ha decidit atacar a Borrell: “Si visqués als anys 30, com espanyol que és, hauria sentit la famosa frase sacramental ‘cels clars sobre tot Espanya’, que és el senyal pel cop d’estat de Franco”, i seguidament ha afegit: “S’hauria aixecat amb armes, i de quin costat estaria? Del govern democràtic triat en aquell moment o del costat dels colpistes?”, després d’aquesta pregunta retòrica que acaba responent el mateix cap del Kremlin assegura: “Crec que estaria amb els colpistes perquè avui els hi dona suport a Ucraïna”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut