Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

[Vídeo] Puigdemont treu la careta als mitjans espanyols per lliurar-se al “todo por la patria”

|

- Publicitat -

El líder de Junts, Carles Puigdemont, ha acusat “la majoria dels mitjans espanyols” d’estar “condicionats pels interessos nacionals”. “Espanya té un problema amb la veritat”, s’ha queixat l’eurodiputat en un acte en línia sobre “notícies falses i desinformació” amb relació al cas català.

En aquest sentit, Puigdemont ha recriminat que determinats mitjans hagin atacat “la reputació” dels líders independentistes. El president a l’exili creu que “els mitjans han impedit als ciutadans espanyols” accedir a “informació veraç” sobre el ‘procés’. “La societat espanyola necessita periodisme independent”, ha etzibat.

Publicitat

A l’acte també han participat l’eurodiputat de Junts Toni Comín, el sociolingüista i fundador de l’ANC Miquel Strubell i el professor emèrit d’Estudis Hispànics de la Universitat de Southampton Henry Ettinghausen. “La idea que la premsa espanyola és una gran fàbrica de fake news no és nova”, ha afirmat Puigdemont, que l’acusa d’haver col·laborat amb l’Estat durant el ‘procés’. “És un ‘todo por la patria'”, ha reblat.

Et pot interessar  Gavín (Junts) demana el traspàs del servei ferroviari de l'Avant i Puente l'acusa de fer "demagògia"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut