Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

[VÍDEO] Paluzie: “Denunciem que els fons de la UE aniran a parar a les empreses de l’Ibex”

|

- Publicitat -

La presidenta de l’Assemblea, Elisenda Paluzie, que ha participat en els actes que l’ANC organitza conjuntament amb la Intersindical per l’1 de maig des de fa tres anys en el marc de la plataforma Alcem-nos, ha dit que “ho fem per construir un sindicalisme nacional fort i lliure i perquè tenim molts motius referents als drets socials per reivindicar la independència durant aquesta jornada”.

Paluzie ha afegit que “l’Estat espanyol no ha donat ajudes directes a les treballadores i treballadors, autònoms i empreses més afectades per la crisi. Estem veient com torna a augmentar la desigualtat i es trenca la cohesió social“. “Tot sembla indicar que els fons Next Generation, que arribaran de part de la Unió Europea, aniran a parar a les empreses de l’Ibex. No arribaran a les petites i mitjanes empreses que conformen el teixit productiu de Catalunya”, ha explicat Elisenda Paluzie. Per acabar, la presidenta de l’Assemblea ha deixat clar que “l’independentisme té motius de sobres per manifestar-se l’1 de Maig i reivindicar la República dels drets socials”.

Publicitat

[VÍDEO] La Intersindical deixa clar que sense autodeterminació no hi haurà justícia social

Et pot interessar  Cap sorpresa: l'Audiència de Barcelona desestima el recurs de l'ANC contra el tancament de 'Consum Estratègic'
Publicitat

Opinió

Minut a Minut