Diumenge, 9 de maig de 2021 - Edició 1018
La República

[VÍDEO] La Intersindical deixa clar que sense autodeterminació no hi haurà justícia social

Sergi Perelló ha defensat que “cal falcar organitzacions sindicals que lluitin pel benestar col·lectiu, les llibertats i la independència que ens mereixem la classe treballadora catalana”

Redacció
Redacció 01/05/2021
L'acte de Barcelona ha aplegat, enre d'altres, Sergi Perelló, Elisenda Paluzie, Marcel Mauri i Eulàlia Reguant.

La Intersindical ha celebrat concentracions arreu del país per commemorar l’1 de maig amb el lema ‘Construïm el futur’ respectant les mesures covid. El secretari general del sindicat independentista, Sergi Perelló, ha defensat en el seu parlament que “sense un model econòmic sostenible i el dret d’autodeterminació no assolirem la justícia social que mereixem la gent treballadora catalana”. Un discurs ben diferent al que s’ha escoltat a l’acte de la UGT i CCOO. Perelló, en la mateixa línia, ha afegit que “ens cal falcar organitzacions sindicals que lluitin pel benestar col·lectiu, les llibertats i la independència que ens mereixem la classe treballadora catalana”.

L’acte de Barcelona, que s’ha fet davant de l’Auditori, ha comptat amb l’assistència de la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, el vicepresident d’Òmnium, Marcel Mauri, o la diputada de la CUP, Eulàlia Reguant. Tambe hi ha intervingut el delegat territorial de la Plataforma per la Llengua al Barcelonès, Agustí Tola, que ha denunciat la situació del català al món laboral i ha defensat els drets lingüístics dels treballadors.