Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] Octuvre torna a demostrar que el Govern amaga i es nega a ensenyar documents sobre els JJOO

|

- Publicitat -

La plataforma Octuvre continua la seva lluita per destapar quins draps bruts s’amaguen dins els negocis del Govern amb Espanya per tirar endavant la candidatura dels Jocs Olímpics d’hivern als Pirineus. Setmanes més tard que el col·lectiu de Fachín i Marta Sibina esperés resposta sobre uns documents sobre els jocs que el Govern es negava a ensenyar, la Secretaria General d’Esports, a càrrec d’ERC i els quals ja els havien donat llargues fent-los esperar la resposta trenta dies, ha decidit fugir d’estudi i passar la pilota als seus companys de Govern, encarregats de Vicepresidència. La resposta del departament de Junts no ha pogut decebre més a Octuvre, ja que ara els fan esperar 30 dies més.

La conclusió d’Octuvre és clara. “Hi ha fets que no es poden deixar passar”, diu Marta Sibina en un nou vídeo compartit pel moviment, que evidencia que aquests informes estan pagats amb diners públics, es comparteixen amb governs espanyols (també el d’Aragó), i amb el comitè olímpic, mentre es nega a ensenyar-los a la ciutadania catalana i als diputats del Parlament, encara que fa unes setmanes s’aprovés una moció que demanava expressament que els documents es fessin públics.

Publicitat

Tot plegat, en un moviment que fa molt tuf per saber què hi ha darrere d’unes negociacions amb el Gobierno que no s’aturen, mentre s’aprova una consulta sobre els jocs a les comarques afectades que sembla que al seu torn no podran saber ni com seran per l’ocultació d’aquesta informació.

Et pot interessar  El Govern demana explicacions a un Centre Català d'Argentina per no atendre una víctima d'abusos sexuals
Publicitat

Opinió

Minut a Minut