Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

[Vídeo] Nou numeret de Carrizosa: Increpa un universitari durant la protesta contra ‘S’ha acabat’

|

- Publicitat -

Un feixista dient “feixista” a un alumen universitari de la Universitat Pompeu Fabra. Aquest és el nivell al qual ha arribat Carlos Carrizosa després de les mobilitzacions que hi va haver a la UPF contra l’agrupació simpatitzant de Vox “S’ha acabat”. Alguns membres de Ciudadanos hi van voler donar suport, i Carrizosa va creuar el límit quan es va acostar a un jove manifestant i li va cantar les quaranta, dient-li que “això que esteu fent és feixista”, mentre el jove intentava ignorar-lo.

Per descomptat, Carrizosa ha quedat retratat, ja que hi havia moltes càmeres apuntant-lo a ell. De moment, el president de la Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya, Ferran Piqué, ha denunciat l’actitud de Carrizosa al Consell de Govern de la UPF, al·legant que ha violat el principi d’autonomia universitària.

Publicitat

Amb tot, aquest serà un dels últims circs del grup taronja abans de desaparèixer completament del Parlament de Catalunya i com a partit.

Et pot interessar  Carrizosa, proclamat el cap de llista de Ciutadans a les eleccions del 12-M després de ser l'únic candidat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut