Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

[Vídeo] Nou calbot per a Llarena: Puigdemont, Ponsatí i Comín arriben a l’Alguer sense cap impediment

|

- Publicitat -

Toní Comin, Clara Ponsatí i Carles Puigdemont protagonitzen un nou embat a l’Estat. En aquest cas, evidenciant que la detenció il·legal del president a l’exili va ser fruit d’una persecució política.

Tal com ha explicat Josep Valtònyc, raper exiliat, els dos consellers i el president han anat a l’Alguer perquè demà dilluns 4 d’octubre Puigdemont ha de comparèixer davant del Tribunal d’Apel·lació de Sàsser.

Publicitat

D’aquesta manera, amb l’entrada tant de Comín com de Ponsatí a Itàlia s’ha evidenciat que l’arrest del president no responia a una “alerta” com explicava el ministre Fernando Grande-Marlaska, sinó que es tractava d’un operatiu especial per executar l’ordre de crida i cerca.

És a dir, si fos una “alerta” també s’hauria d’haver detingut a Ponsatí i Comín, ja que processos com aquest estan automatitzats.

Amb aquesta acció queda clar que l’Estat va deixar anar una altra de les seves mentides en la seva creuada contra l’independentisme. La detenció il·legal de Puigdemont ha posat difícil l’extradició del president, i demostra que l’Estat fa els ulls grossos en la vulneració de drets de qui considera enemics.

Grande-Marlaska, casualment després que es publiqués que el Tribunal de Sàsser reconeixia la suspensió de l’euroordre i l’actuació fraudulenta de la cúpula judicial en les seves relacions amb el TGUE va afanyar-se a desmarcar-se dels fets per no haver de pagar els plats trencats.

El ministre d’Interior ha hagut d’assumir moltes crítiques des que és al poder. Ara bé, el que ningú li pot negar és que té un talent especial per tornar la pilota, fugir d’estudi i fer-se l’orni. En definitiva, en evitar empastifar-se amb els assumptes que succeeixen al seu voltant, i en els quals, ell mai hi està implicat.

Et pot interessar  Aragonès replica Puigdemont: “Es rendeix qui abandona el Govern a mitja legislatura i vota contra els pressupostos"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut