Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

[Vídeo] Nogueras allisa el president d’Aena en el Congreso

|

- Publicitat -

La portaveu de Junts al Congreso, Míriam Nogueras, ha ventat una bona clatellada dialèctica al president i conseller delegat d’AENA, Maurici Lucena. en el Congreso.

Nogueras, ha subratllat que tot el que ha fet Aena i l’executiu espanyol per l’aeroport del Prat ha estat “canviar-li de manera unilateral el nom”.

Publicitat

La diputada de Junts ha posat de manifest que Aena no està abonant les factures als arrendataris, i no està retornant els avals executats indegudament. De manera que, a més de ser una situació greu perquè l’empresa no compleix amb la legalitat, té com a agreujant que és una empresa pública.

Nogueras ha lamentat que no s’estigui complint la llei i ha condemnat “que són l’únic gestor aeroportuari del món que no ha estat capaç d’arribar a un acord amb els operadors”.

La portaveu de Junts ha criticat els únics que han tancat no han satisfactoris amb els seus gestors i que no han estat justos. També ha destacat que “la gestió de la covid-19 i de les inversions a l’aeroport de Barcelona han estat nefastes”.

Nogueras li ha etzibat a Lucena que té el guió molt ben après, però que espera que pel DORA3, Catalunya ja “no depengui de la seva incompetència” que per tant, sigui un estat independent. Finalment li ha dit que “encara pot fer alguna cosa per l’empresa: dimitir”. Segons la portaveu de Junts, “accionistes, proveïdors i clients” li ho agrairan.

Et pot interessar  Nogueras critica que el PSOE només "prometi diners a Catalunya" quan hi ha eleccions
Publicitat

Opinió

Minut a Minut