Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

[Vídeo] Manuel Valls no vol que França ensenyi el català i el basc perquè “fomenten el separatisme”

|

- Publicitat -

El regidor per l’Ajuntament de Barcelona, Manuel Valls, torna a fer soroll per unes declaracions incendiàries. Al programa “64 minutes, Le Monde en Français” de la televisió francesa TV5, la presentadora li ha preguntat a l’exprimer ministre de França si estaria a favor de l’ensenyament de les llengües locals com el català o el basc al país, a la qual cosa Valls ha respos amb un contundent i alhora burleta “no”, per després explicar que la llengua catalana i la basca “estàn lligades al separatisme i fomenten un antirepublicanisme”.

Valls, de qui Ada Colau va acceptar el seu suport per evitar un govern independentista a l’Ajuntament de Barcelona, entén i parla perfectament el català, i així ho explica a l’entrevista: “Parlo amb la meva dona, la meva mare i molts amics”, però creu que la llengua catalana és un element important de la ruptura que volen els independentistes.

Publicitat

Et pot interessar  La Fiscalia de la censura: demana dos anys de presó pels tuitaires que van criticar la família que volia el 25% de castellà a Canet
Publicitat

Opinió

Minut a Minut