Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

[Vídeo] L’extremada amenaça d’una diputada de Vox: “Li recordo com va acabar el cap de Maria Antonieta”

|

- Publicitat -

L’entrada de l’extrema dreta a les institucions públiques és notable en dies com avui. La consellera de Salut de les Illes Balears, Patricia Gómez, ha estat amenaçada en la sessió de control del Govern al Parlament aquest dimarts per part de la diputada de Vox, Idoia Ribas.

“Això, senyora consellera no és cap cort absolutista. Ni el seu marit és Lluís XVI ni vostè és Maria Antonieta. Això és una democràcia i aquí tots estem sotmesos a la llei i al dret”, ha dit Ribas a la consellera i el director general del Servei de Salut, Juli Fuster. Fins aquí el discurs simplement era ridícul i contradictori, ja que Vox sembla oblidar el seu esperit monàrquic per un moment.

Publicitat

Però no acaba aquí i la diputada d’extrema dreta fa evident el seu odi: “Els record quin va ser el trist final dels seus caps. Així que els convé deixar d’actuar com si estiguessin per damunt de la resta dels mortals i dedicar-se a aplicar les lleis”.

La consellera s’ha defensat i ha criticat “les seves paraules absolutament fora de to”. Així mateix, ha decidit no respondre a les seves provocacions i s’ha limitat a defensar el Servei de Salut. “El que sí que és cert és que els treballadors de la sanitat pública cobren més que mai amb un govern d’esquerres. Vostès destrueixen, nosaltres construirem“, ha reblat.

Et pot interessar  Expulsen del ple de Tarragona un regidor de Vox de Salou per agredir un conseller tarragoní
Publicitat

Opinió

Minut a Minut