Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] Les ignorants declaracions del president d’Iberdola: “Només els ximples segueixen pagant la tarifa regulada pel Gobierno”

|

- Publicitat -

Les declaracions del president d’Iberdrola, Ignacio Sánchez Galán, han generat molt de rebombori a la xarxa pel to utilitzat per l’empresari, que titlla de “ximples” els que tenen contractada una tarifa regulada de la llum. “Només els ‘ximples’ que segueixen amb la tarifa regulada marcada pel Gobierno paguen aquest preu”, ha dit en plena intervenció formal en una conversa amb el president de Volkswagen durant la presentació d’una factoria de Seat a Sagunt, al País Valencià.

Segons la comissió de mercat i la competència, el 34% de les llars espanyoles fan servir la tarifa regulada. Entre aquest percentatge, hi ha 3 milions de clients de l’empresa de Sánchez Galan. La resta (uns 6 milions), estan abonats a la tarifa lliure, i això suposa que l’ignorant president d’Iberdrola ha insultat a bona part de la seva clientela. Aquestes dades les ha publicat El Confidencial, que també ha recordat que fins que els preus van començar a pujar el 2021, la tarifa regulada era la més barata del mercat, i que estava pensada per gent amb pocs recursos que el necessiten per accedir a l’abonament social.

Publicitat

Publicitat

Opinió

Minut a Minut