Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023

[Vídeo] L’emotiva trobada de Borràs amb la seva família després de ser nomenada presidenta del Parlament

|

- Publicitat -

La nova presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, ha trobat un moment de descàrrega emocional just després de ser nomenada com a representant de la Cambra. Després de l’acte celebrat aquest divendres, Borràs s’ha retrobat amb la seva família, els quals l’han rebut amb una forta i emotiva abraçada. El seu marit, la seva filla i la seva mare, als quals Borràs ha declarat en diverses ocasions la seva admiració, han protagonitzat un dels moments de més entusiasme per part de la nova presidenta.

Publicitat

Laura Borràs ha estat escollida presidenta del Parlament en segona votació amb els vots a favor d’ERC i JxCat, i l’abstenció de la CUP. En primera votació no ha aconseguit la majoria absoluta mínima de 68 diputats i se n’ha fet una altra entre els dos noms més votats: Borràs i Eva Grandos (PSC). En segona volta surt escollit qui obté més vots, en aquest cas Borràs, per 14 suports més. La CUP ha expressat amb l’abstenció el recel que tenen cap a la figura de Borràs per la seva situació judicial arran de la gestió al capdavant de la Institució de les Lletres Catalanes. Borràs és la tercera dona en ocupar la Presidència del Parlament i la desena persona des del restabliment de la cambra catalana.

Et pot interessar  Borràs nega que Junts tingui una nova estratègia: "Amnistia com a punt d'inici i autodeterminació com a punt final"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió