Dijous, 9 de desembre de 2021 - Edició 1232
La República

[Vídeo] L’emotiva arribada de Cuixart a la seva empresa de Sentmenat

Cuixart als seus treballadors: “Us vaig dir que tornaria i he tornat”

Àlex Huguet
Àlex Huguet 13/02/2020

El president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, empresonat pel procés, ha sortit de la presó de Lledoners (Barcelona) tocades les 8.00 hores d’aquest dijous per anar a treballar a la seva empresa a Sentmenat (Barcelona), i a la tarda farà voluntariat.

Quan ha arribat a l’empresa que encara dirigeix, ha estat rebut pels seus treballadors amb aplaudiments i abraçades, i els ha dedicat unes paraules: “Us vaig dir que tornaria i he tornat. Us dono les gràcies per la feina que heu fet”.

I els ha dit que els estima molt i que està content de poder passar aquest dia amb ells: “El compromís empresarial també és compromís social”.

“A continuar lluitant per tirar endavant l’empresa i treballar per la llibertat i l’amnistia”, ha afegit el líder d’Òmnium, que després ha saludat la premsa que estava esperant la seva arribada i ha entrat dins l’empresa.

Cuixart podrà estar en llibertat cinc dies entre setmana, durant nou hores i mitja, per treballar i fer voluntariat, en aplicació de l’article 100.2 del reglament penitenciari.