Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

[Vídeo] Laura Borràs segueix posant l’unionisme a lloc amb una sonora plantofada a Lorena Roldán

|

- Publicitat -

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha tornat a deixar en evidència els diputats unionistes del Parlament de Catalunya. En un intent de la número 2 del PP i exdiputada de Ciudadanos, Lorena Roldán, per criticar el president inhabilitat Quim Torra acusant-lo de supremacista amb una pífia monumental. Roldán ha citat les paraules de Torra sense adonar-se que el que havia recitat el president va ser un poema de Salvador Espriu: “Aquí hay gente que ha dicho basta, y cada uno a su manera combate por unas ideas y un país. Gente que ya se ha olvidado de mirar al sur y vuelve a mirar al norte”.

Borràs, a part d’advertir per enèsima vegada Roldán per citar coses que mai no han dit les persones a qui acusa i recordar-li que “no es pot difamar ni fer falses acusacions com les que ha fet”, la presidenta ha dit que “les paraules del president Torra, per bé que vostè les hagi llegit en castellà, es corresponen al poema ‘Assaig de càntic en el temple’ de Salvador Espriu”.

Publicitat

Et pot interessar  Borràs demana que s'aclareixin les responsabilitats d'Illa per la seva "presumpta mala gestió" durant la pandèmia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut