Dissabte, 8 d'octubre de 2022 - Edició 1534
La República

[Vídeo] Laura Borràs segueix posant l’unionisme a lloc amb una sonora plantofada a Lorena Roldán

La diputada del PP demostra la seva ignorància citant unes paraules del president Torra sense adonar-se que en realitat estava recitant un poema de Salvador Espriu en castellà

Àlex Huguet 14/05/2021
Pla mitjà de la presidenta del Parlament, Laura Borràs, dreta a la tribuna de l'hemicicle del Parlament el 29 d'abril del 2021 (horitzontal)

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha tornat a deixar en evidència els diputats unionistes del Parlament de Catalunya. En un intent de la número 2 del PP i exdiputada de Ciudadanos, Lorena Roldán, per criticar el president inhabilitat Quim Torra acusant-lo de supremacista amb una pífia monumental. Roldán ha citat les paraules de Torra sense adonar-se que el que havia recitat el president va ser un poema de Salvador Espriu: “Aquí hay gente que ha dicho basta, y cada uno a su manera combate por unas ideas y un país. Gente que ya se ha olvidado de mirar al sur y vuelve a mirar al norte”.

Borràs, a part d’advertir per enèsima vegada Roldán per citar coses que mai no han dit les persones a qui acusa i recordar-li que “no es pot difamar ni fer falses acusacions com les que ha fet”, la presidenta ha dit que “les paraules del president Torra, per bé que vostè les hagi llegit en castellà, es corresponen al poema ‘Assaig de càntic en el temple’ de Salvador Espriu”.