Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] La Fundación Francisco Franco agraeix a Casado que assistís a la missa en honor al dictador

|

- Publicitat -

La Fundación Francisco Franco ha mostrat el seu agraïment cap a Pablo Casado, qui va acudir a una de les misses celebrada el 20 de novembre per resar per l’ànima del dictador espanyol. Aquesta, concretament, va tenir lloc a la capella del Sagrario de la catedral de Granada. Tot i que el PP s’ha excusat dient que el seu president desconeixia el motiu de la cerimònia, cada cop l’embolic és més gran.

Primer, un “fan” va publicar una fotografia amb el líder dels populars on comentava: “Amb Pablo Casado assistint a la missa del Generalísimo”. Ara, la mateixa fundació franquista és la que aplaudeix presència del president popular. Si bé deixa clar que no l’havien convidat expressament, ha emès un comunicat per donar-li les gràcies per comparèixer a “l’oració per l’ànima d’un cristià exemplar com Francisco Franco Bahamonde”. Així mateix, la FNFF espera que aquest tipus de notícies serveixin “per a normalitzar totes les seves activitats, convocatòries, esdeveniments i reivindicacions” que organitzen.

Publicitat

Com ha explicat eldiario.es i revela el seu vídeo, a la porta del temple es va cantar el Cara al Sol i es van onejar banderes preconstitucionals. Una “casualitat” que molts posen en dubte.

Et pot interessar  El PP no perd el temps i porta a la JEC la presentació de l'informe sobre el referèndum, abans fins i tot que tingui lloc
Publicitat

Opinió

Minut a Minut