Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

[VÍDEO] La CUP acusa ERC de voler tornar “al peix al cove”

|

- Publicitat -

La diputada de la CUP, Dolors Sabater, afirma que “no m’han agradat les primeres setmanes de govern” perquè ha vist “gestos molt preocupants amb relació a l’escenificació d’una pretesa normalitat en les relacions amb l’Estat”. Creu que sembla que es vulgui tornar a fer “el que s’havia fet sempre quan el que havíem pactat en l’acord d’inici de legislatura era que aquí hi havia un conflicte que s’havia de resoldre”. Sabater ha criticat les trobades del president Aragonès amb representants de l’establishment, amb Sánchez i amb el rei: “aquests gestos no ens agraden pel que signifiquen”. Els cupaires no creuen coherent que davant les emergències democràtica i social el president hagi elegir fer els seus primers actes al costat de les “elits” i les “oligarquies”. I apunta que això pot fer pensar que s’abandona a la gent. Ho ha dit en una entrevista al programa ‘Cafè d’idees’ que condueix Gemma Nierga a TVE i Ràdio 4. 

També ha criticat que ERC pretengui “tornar al peix al cove” i ha manifestat que la CUP hi està radicalment en contra. Dolors Sabater creu que el president Aragonès s’equivoca no sent més clar dient que la taula de diàleg només podrà avançar si és per l’amnistia i l’autodeterminació.

Publicitat

https://twitter.com/cafedidees_rtve/status/1411942269276540928

Et pot interessar  ERC demana concrecions al govern estatal en la conversió de la comissaria de Via Laietana en un "lloc de memòria"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut