Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 09 de maig del 2024
Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 09 de maig del 2024

[Vídeo] La brutal predicció de Quim Torra sobre la castanya de Ciudadanos s’ha complert

|

- Publicitat -

El president inhabilitat Quim Torra ha estat molt recordat aquest dilluns a les xarxes socials, després de constatar que la predicció que va fer el novembre del 2019 respecte del futur electoral de Ciudadanos no podria ser més encertat.

En una intervenció del president al Parlament en resposta a Ciudadanos, aquest els retreia la brutal davallada que ja va patir el partit d’Inés Arrimadas a les eleccions generals del 2019, on van perdre 900.000 vots, però no es va quedar només amb les dades, sinó que va fer el càlcul dels vots que perdrien durant cada intervenció oficial de Carrizosa o en aquell moment Lorena Roldán al Parlament. “Les difamacions a cada sessió de control els costa 36.000 vots, i al pas que anem, aquest grup de 36 escons quedarà reduït a 5 o 6 diputats en les pròximes eleccions, perquè els globus s’inflen i es desinflen, i el vostre ha petat”.

Publicitat

Gairebé un any i mig més tard d’aquest càlcul, ha resultat ser completament cert, i així ho demostra la castanya de Ciudadanos a les eleccions del 14-F, que auguren una desaparició completa del partit durant els pròxims anys.

Et pot interessar  Mor la dona de l’expresident de la Generalitat Quim Torra, Carola Miró
Publicitat

Opinió

Minut a Minut