Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

VÍDEO | Junts presenta la campanya pel 23-J: “El PSOE no defensarà Catalunya”

Junts crea intriga amb un Pedro Sánchez creat per intel·ligència artificial anunciant que té un missatge pels catalans

|

- Publicitat -

Junts ha presentat la campanya per a les eleccions generals del 23-J que porta per lema ‘Ja n’hi ha prou‘. La cap de llista de JxCat al Congrés, Míriam Nogueras, ha assegurat que la coalició —que conformen Junts, Demòcrates i Moviment d’Esquerres—representa la “transversalitat” que existeix a Catalunya. “Som fidels a Junts pel Sí”, ha reivindicat.

En roda de premsa, Nogueras ha defensat l’acord de coalició. “No hem caigut en el parany de l’Estat espanyol d’agrupar-nos en famílies ideològiques, la nostra família és Catalunya”, ha avisat. Així mateix, ha lamentat que no hi hagi unitat per defensar el país. “Tant de bo tots estiguéssim aquí posant el país per davant i no posant per davant el partit”, ha etzibat. En la mateixa línia, el candidat a senador Antoni Castellà ha retret que “hi són tots els de Junts pel Sí menys un”, referint-se a ERC.

Publicitat

La cap de llista ha continuat amb un advertiment: “Cap partit amb seu a Madrid defensarà els interessos de Catalunya”. En aquest sentit, Nogueras ha constatat que ni el PP, ni el PSOE ho han fet ni ho faran. Per això, ha promès que Junts “no regalarà” els seus vots a “ningú que pretengui seguir espoliant i mentint i negant el dret a l’autodeterminació”. De fet, ha remarcat que al llarg de tota la legislatura Junts ha defensat això i ha retret que s’han sentit “molt sols”.

Et pot interessar  VIDEO | Puigdemont llança un ultimàtum a Sánchez: o compleix amb Catalunya o es queda sense pressupostos

Paral·lelament, a les xarxes socials des de Junts per Catalunya han publicat un misteriós vídeo on es veu un Pedro Sánchez creat per intel·ligència artificial que diu: “Ciutadans de Catalunya tinc una cosa molt important que contar-vos. Molt aviat, estigueu atents”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut