Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

VÍDEO | Junts diu “prou” a l’espoli fiscal en el seu vídeo de campanya pel 23-J

El fals Sánchez reconeix que el PSOE "no ha complert" els seus deures i responsabilitats amb Catalunya, i que tampoc no ha pagat la meitat del que l'Estat espanyol deu, "com el PP"

|

- Publicitat -

Ja coneixem el misteriós missatge que un Pedro Sánchez fet amb intel·ligència artificial havia enviat a Junts. El passat 3 de juliol, la candidata de Junts a les eleccions generals, Míriam Nogueras, va presentar la campanya tot apuntant que “cap partit amb seu a Madrid defensarà els interessos de Catalunya”, però mantenint la incògnita sobre el missatge que el fals Pedro Sánchez havia enviat.

Ara, Junts ha publicat la totalitat del vídeo, i ja sabem quin és el missatge que Pedro Sánchez volia enviar. En el vídeo, el fals Sánchez reconeix que el PSOE “no ha complert” els seus deures i responsabilitats amb Catalunya, i que tampoc no ha pagat la meitat del que l’Estat espanyol deu, “com el PP”. A continuació, el fals Sánchez afirma que abans del 23-J es compromet a signar un reial decret perquè Catalunya cobri tot el que Espanya li deu.

Publicitat

Amb aquest irònic vídeo, Junts denuncia l’espoli fiscal que fa dècades que Catalunya pateix. “De cada 100€ que hauria de rebre Catalunya, només n’arriben 35. A Madrid, 185” exposa la candidata de Junts el 23-J, Míriam Nogueras, que també exposa la realitat de milers de famílies catalanes que no arriben a fi de mes, o d’empreses que es veuen obligades a tancar. “Som un país de primera però ens fan viure com un país de segona” etziba Nogueras.


Et pot interessar  Puigdemont, sobre el posicionament de l’advocat del TJUE: "Si s'acaba confirmant, algú haurà d'explicar l'ús partidista del Parlament Europeu"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut