Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

[Vídeo] Josep Costa evidencia la poca voluntat del Govern per arribar a la independència

|

- Publicitat -

L’exvicepresident del Parlament de Catalunya, Josep Costa, ha parlat de la situació política actual pel que fa al moviment independentista, i ha repartit crítiques al Govern de la Generalitat així com al sistema judicial espanyol.

El lletrat ha estat contundent amb el president Aragonès perquè considera que “transmet incapacitat de complir el mandat per assolir la independència” i ha assegurat que el que explica “no s’ho creu ni ell”, en referència a la taula de diàleg. En aquest sentit, Costa també s’ha mostrat convençut que si no s’ha fet la independència ha estat perquè Junts no ha tingut la majoria per fer-ho. Amb tot, ha deixat clar que ara ell no pertany a cap partit i que durant l’època de l’1-O hagués votat ERC.

Publicitat


Entre altres coses, Costa també ha recordat la possibilitat que Puigdemont torni a trepitjar Catalunya i Espanya en el cas que se l’inclogui en una missió oficial del Parlament Europeu sobre el Catalangate. “Fins i tot Espanya i el Parlament Europeu han dit que si hi hagués una reunió oficial, Puigdemont, gaudiria d’immunitat”, ha dit.


A més, l’exvicepresident del Parlament no se’n fia de l’actual sistema judicial espanyol, i s’ha mostrat convençut que els presos polítics “podrien tornar a la presó”, perquè “sabem que el Tribunal Suprem no es regeix per lleis”.


 

Et pot interessar  Junts proposa a TV3 fer el debat de candidats des de Perpinyà perquè Puigdemont pugui participar-hi

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut