Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] Jordi Turull: “La taula de diàleg està liquidada. Hem de passar a l’acció”

|

- Publicitat -

El nou secretari general de Junts ha tornat a evidenciar l’enterrament definitiu de la taula de diàleg com a projecte fallit del Govern per intentar establir una entesa amb el Gobierno. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Turull assegura que “no ens podem despistar de l’objectiu” després d’haver celebrat el congrés de Junts. Davant les ganes de divisió independentista per part d’alguns mitjans, Turull s’ha defensat dient que “jo soc més de compactar que d’escampar”, denunciant un altre cop que si el Govern actual arriba als quatre anys serà perquè el Supremo no l’haurà aturat abans.

En aquest sentit, i remarcant de nou que la taula de diàleg “està liquidada”, Turull ha insistit en el fet que cal passar a l’acció i “marcar una traçabilitat” conjuntament amb la societat civil com els partits polítics independentistes. “Quan no ha estat marcada, ens hem situat on l’estat ha volgut, que ha aconseguit desendreçar-nos i enfrontar-nos”, ha lamentat.

Publicitat

Et pot interessar  VIDEO | Puigdemont llança un ultimàtum a Sánchez: o compleix amb Catalunya o es queda sense pressupostos
Publicitat

Opinió

Minut a Minut