Edició 2185

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de juliol del 2024
Edició 2185

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de juliol del 2024

[Vídeo] Jordi Borràs sobre la gestió del judici del policia que el va agredir: “Ho va fer tot malament”

|

- Publicitat -

El conegut fotoperiodista i víctima de la violència policial fruit de l’odi cap a l’independentisme, Jordi Borràs, ha explicat amb una mica més detall les seves conclusions després de la victòria judicial contra el membre de la Brigada de la Informació que el va atonyinar el 2018 sense cap motiu.

Publicitat

En una entrevista al Preguntes Freqüents, borràs assegura que no s’esperava que el policia “plegués veles tan ràpid” acceptant la condemna, remarcant la dificultat que suposa denunciar un policia que ho té tot de cara cap a la justícia. “Afortunadament, hi ha testimonis que van veure que el policia m’estava agredint i que van testificar que m’estava pegant amb totes les forces”, ha dit, al·legant també l’informe de lesions que va presentar en el seu moment, amb contusions visibles i una costella fissurada.

En aquest sentit, Borràs també ha revelat el ridícul intent del policia espanyol per intentar fer veure que Borràs s’hi havia tornat, i ha explicat que aquest també va presentar un informe de lesions, però s’especificava que era “d’una caiguda en bicicleta”. En definitiva, l’agent feixista no va tenir res a fer al judici. “Ho havia fet tot malament i a sobre va fugir del lloc dels fets”, ha declarat Borràs, expressant el mal tràngol que ha suposat el judici encara que semblés que ho tenia tot de cara.


 

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut