Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

VÍDEO | Joana Ortega serà la número sis de Trias per Barcelona: “No vaig a una llista de Junts”

L'exvicepresidenta del Govern assegura que veu "més oportunitats" de pactar amb el PSC, però no tanca la porta al PP: "No s'han de fer lletjos a ningú"

|

- Publicitat -

L’exvicepresidenta del govern de la Generalitat i número 2 del PDeCAT a les últimes eleccions al Parlament, Joana Ortega, ha confirmat que forma part de la llista del candidat de Junts per Catalunya, Xavier Trias, a les eleccions municipals a Barcelona. Tanmateix, en una entrevista a ‘Cafè d’idees’ ha volgut destacar que no va a “una llista de Junts”: “No concorro amb Junts, concorro amb Trias per Barcelona“.

En aquest sentit, Ortega ha assegurat que la llista que encapçala Xavier Trias compta amb persones de diferents entorns que no són “antagòniques” i que comparteixen “un model de ciutat”.

Publicitat

Pel que fa a l’Acord de Claredat, l’exvicepresidenta condemnada pel 9N ha recordat que ja es va plantejar fa uns anys i que els mateixos que ara proposen aquesta via l’havien rebutjat en el seu moment.

En aquesta línia, ha descartat que ara sigui el moment adequat per la independència i ha considerat que cal “prioritzar els problemes urgents que té la ciutadania”. “Jo anhelo la independència, però en aquests moments no veig que això sigui factible ni possible”, ha afegit. Igualment, ha reivindicat que la campanya de Trias “té un protagonista que és Barcelona”.

Ortega també ha abordat els possibles pactes després del 28M i no ha tancat la porta a cap partit. Tot i que ha matisat que “hi ha línies vermelles”, ha afirmat que no descarta res i que fins i tot es plantejaria pactar amb el PP de Daniel Sirera. “Sembla que els socialistes podrien tenir un resultat més ampli, però no s’han de fer lletjos a ningú”, ha apuntat la número sis de Trias.

Et pot interessar  Trias incorpora Josep Rius com a número set i Joana Ortega es perfila com a número sis
Publicitat

Opinió

Minut a Minut