Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

[Vídeo] Impactant tiroteig al metro de Nova York amb com a mínim 13 ferits

|

- Publicitat -

La policia de Nova York investiga un tiroteig amb “múltiples” persones afectades a l’estació de metro 36th de Brooklyn, a Sunset Park, segons ha confirmat a través d’un missatge a Twitter. El departament de Bombers ha informat que hi hauria almenys 13 ferits que han estat traslladats a centres hospitalaris, segons informa la premsa local, tot i que no tots ells tindrien ferides de bala. Tot i que hi ha informacions que apunten que hi hauria hagut algun tipus d’explosió, els agents de la policia de Nova York afirmen que “no hi ha elements explosius actius” a l’estació. El departament de policia ha demanat a la ciutadania que eviti la zona, on treballen els serveis d’emergència.

(Aquesta actualització incorpora les informacions de 13 ferits ofertes pel departament de Bombers, així com la resposta de l’alcalde de Nova York i el president nord-americà, Joe Biden)

Publicitat

Els mitjans dels Estats Units apunten que el presumpte autor de l’atac ha aconseguit fugir i està actualment en recerca i captura.

L’alcalde de Nova York, Eric Adams, ha assegurat a través d’un comunicat que està al cas de les últimes informacions sobre l’incident, i ha demanat als ciutadans que s’allunyin de la zona de Brooklyn per permetre als serveis d’emergència treballar en les millors condicions possibles.

Així mateix, el president dels Estats Units, Joe Biden, ha estat informat del tiroteig i manté contacte amb Adams i la policia “per oferir qualsevol assistència, si es necessita”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut