Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

[Vídeo] Gemma Nierga destrossa Ignacio Garriga i la seva homofòbia en directe

|

- Publicitat -

El discurs feixista, xenòfob i homòfob de Vox és tan evident que sempre que concedeixen entrevistes queden retratats. Aquest cop ha estat el representant de Vox a Catalunya, Ignacio Garriga, qui ha estat completament trepitjat per Gemma Nierga durant una entrevista al “Cafè d’Idees”.

Davant la negació de Garriga sobre l’existència d’un col·lectiu LGTBI, afirmant que no hi ha col·lectius i que només s’ha de reconèixer les persones, Nierga ja l’ha avisat que en termes d’agressions homòfobes, el d’extrema dreta ja li havia admès que havien augmentat, davant la qual cosa Garriga, nerviós, ha preguntat que “per què han de col·lectivitzar les persones?”. Però la periodista l’ha tibat encara més quan li ha etzibat que la seva visualització és necessària per “protegir-los i defensar-los”.

Publicitat

Garriga s’ha anat posant més tens fins al punt de dir que els col·lectius “són un mantra, és fals”, i Nierga ha propinat la plantofada definitiva: “Llavors per què no fa el mateix amb els immigrants? Per què no els personalitza i els tracta com a col·lectiu?”. A partir d’aquí, Garriga ha deixat anar el clàssic argument de Vox: “Els col·lectius són “xiringuitos” que crea l’esquerra”.

El vídeo del moment ha estat compartit pel periodista Miquel Ramos i ha donat la volta a Twitter:

Publicitat

Opinió

Minut a Minut