Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

[Vídeo] El missatge d’Albert Donaire als seus assetjadors ultres: “No podreu amb mi, aquesta és la vostra gran derrota”

|

- Publicitat -

El mosso independentista, Albert Donaire, que des de fa mesos és assetjat per diverses entitats espanyolistes, així com d’altres policies que no pensen com ell, ha enviat un missatge esperançador a Twitter, animant a tot aquell que passi per una situació com la seva a no renunciar a la seva determinació.

“Estic determinat, tinc molt clar el que defenso i pel que lluito, i aquesta és la vostra derrota”, assegura Donaire en un vídeo. També deixa molt clar que “a mi no se’m compra ni se’m coarta. I com jo, tants altres”, retraient als seus perseguidors que “només ens voleu fer espanyols a base d’imposició”. Donaire també adverteix als que han recaptat diners en contra del seu pensament polític com ara la divisió d’afers interns dels Mossos, un excaporal o una associació de mossos feixistes, que “després de mi sortiran més persones, i seguirem plantant cara”.

Publicitat

Per últim, Albert Donaire es mostra convençut que “acabarem tenint aquest país pel qual lluitem”.

Et pot interessar  La CUP defensa la tramitació de la ILP per declarar la independència perquè "s'ha de poder debatre absolutament de tot"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut