Dijous, 8 de desembre de 2022 - Edició 1596
La República

TV3 elimina el programa “Bricoheroes” de la graella d’estiu per un cas de publicitat indeguda i l’unionisme ho celebra

La diputada de Ciudadanos, Anna Grau, ho ha aprofitat per insultar els humoristes que presenten el programa: “Adéu, merdosos, adéu”

Redacció 23/07/2021

El programa Bricoheroes, presentat pels reconeguts còmics i periodistes Peyu i Jair Dominguez, cau de la graella de TV3 per l’emissió de capítols que contenien publicitat indeguda. Això no és més que un error en la planificació de la televisió, ja que els capítols que s’estan emetent ja existien de fa uns anys. Concretament, pertanyen a la primera temporada del programa, que s’emetia per Youtube. Així ho ha explicat el mateix Peyu en una piulada, tot i que assegura que hi ha altres programes d’entrada pensats per la distribució digital que també fan aquest tipus de publicitat i no els passa res: “A algú li deu molestar el contingut”, sospita l’humorista.

Com no podia ser d’una altra manera, l’unionisme catalanofòbic que creu que TV3 és una televisió de propaganda independentisme, ha celebrat que hagin retirat el programa, tot i que la tercera temporada ja s’està produint. En concret, la nova diputada de Ciudadanos, Anna Grau, que més d’un cop ha deixat anar les seves bajanades en contra del procés independentista, ha acomiadat el programa en una piulada on directament ha insultat els seus presentadors: “Adéu, merdosos, adéu”.