Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

[Vídeo] Crítiques a la xarxa per la presència de Junqueras a un programa de La Sexta amb Mario Vaquerizo

|

- Publicitat -

Encuentros inesperados” és el títol d’un nou programa que oferirà la cadena La Sexta. La proposta és prou interessant i divertida: Ajuntar personatges coneguts de diferents àmbits (polítics, periodistes, músics o comediants), en una trobada que faci preguntar a l’audiència què esperar-ne d’unes converses tan surrealistes.

On falla el programa és en l’elecció. La televisió privada espanyola ha convençut veus de la corrupció del PP com Esperanza Aguirre o Cristina Cifuentes per trobar-se amb gent d’altres àmbits, però la sorpresa més gran que ha estat molt comentada a xarxes després del primer vídeo de promoció d'”Encuentros inesperados” és la participació del líder d’ERC Oriol Junqueras, que protagonitzarà una conversa amb l’hiperactiu músic i cantant espanyol Mario Vaquerizo. Independentment de la raresa que pot ser aquest programa, la xarxa no ha perdonat i ha criticat el líder d’ERC i el mateix partit dels republicans per donar joc i amistat a Espanya fins i tot en l’àmbit televisiu.

Publicitat

Et pot interessar  Junqueras, sobre el suport d'ERC al govern espanyol: "No estem aquí per garantir l'estabilitat de ningú"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut