Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

[Vídeo] Caos al Canadà amb la protesta massiva de camioners antivacunes

|

- Publicitat -

Situació tensa al Canadà per les protestes de camioners a Ottawa. Des de fa uns dies el país es lleva amb caravanes infinites de manifestants que fan soroll en direcció a l’aeroport internacional a crits de “Llibertat” i “Fake news“. Tal com explica el diari El País, les concentracions provocades per l’obligació de la vacunació dels camioners que han de travessar la frontera amb els Estats Units, a banda d’altres mesures per frenar la pandèmia, ha deixat un brutal rastre a les xarxes amb imatges de detencions i de manifestacions. Aquest mateix dijous, la policia va alertar d’un bloqueig al pas de la frontera sud.

En total ja són tres els punts d’entrada al país que han estat bloquejats per les manifestacions antivacunes. De fet, les autoritats d’Ottawa ja alerten que es començaran a realitzar detencions “sense necessitat d’ordre judicial” per evitar que es bloquegin més els carrers. Els diferents vídeos que corren per la xarxa també han servit d’inspiració a altres indrets del món que han organitzat protestes similars en contra de les restriccions per la pandèmia de coronavirus.

Publicitat

Et pot interessar  Treballadors de Brians 1 i Brians 2 bloquegen de nou els accessos als centres en contra de la negociació dels sindicats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut