Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

VÍDEO | Buch acusa Borràs de mentir i de fer-li una mala passada: “És molt greu. Tinc testimonis”

|

- Publicitat -

L’exconseller d’Interior, Miquel Buch, ha acusat la presidenta de Junts, Laura Borràs, de fer-li una mala passada i d’haver mentit quan, a l’inici de la investigació pel presumpte fraccionament de contractes a la ILC, la líder de Junts va assegurar que Buch li havia negat que hi hagués una investigació judicial en marxa. En una entrevista al ‘Cafè d’idees’ de La 2, l’extitular d’Interior ha desmentit la versió de la presidenta suspesa del Parlament tot assegurant que “hi ha testimonis” que corroboren la seva versió dels fets.

Quan l’any 2018 va filtrar-se la informació que Laura Borràs estava sent investigada, Buch era conseller d’Interior, i Borràs era la cap del Departament de Cultura. Laura Borràs, que el mes de novembre dle 2018 va ser entrevistada a RAC1, va assegurar que el conseller li havia negat que hi hagués cap investigació oberta. “Laura Borràs em va preguntar si era certa aquesta filtració i vaig dir-li que no en podíem saber res” ha resumit Buch durant l’entrevista d’aquest dilluns, 13 de març, deixant clar que les declaracions de la seva companya de partit no li van anar gens bé. Segons Buch exposa, ell en cap cas va negar-li que hi hagués una investigació, sinó que només va dir-li que era una “investigació judicial”, que era tota la informació que podia obtenir.

Publicitat

Laura Borràs va intentar matisar les seves paraules canviant la versió en entrevistes posteriors amb Catalunya Ràdio i la Cadena SER. Les declaracions de Borràs, tanmateix, van suposar que la jutgessa instructora del cas determinés que la investigació la portés un altre cos policial, ja que va perdre la confiança en la policia catalana.

Et pot interessar  Aragonès defensa continuar ampliant el cos de Mossos fins als 22.000 agents

Malgrat que Buch no ha volgut dir expressament que Laura Borràs ha mentit, ha assegurat que hi ha “testimonis” que corroboren la seva versió dels fets, els quals ha titllat de ser “molt greus”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut