Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

VÍDEO | Borràs compareix després de ser suspesa: “No renuncio. No em doblego. I no m’han vençut”

|

- Publicitat -

Després que la Mesa del Parlament hagi suspès dels seus drets i deures parlamentaris a la seva presidenta, Laura Borràs ha sortit a fer una declaració institucional molt contundent i crítica contra els diputats que han votat la seva suspensió. El discurs ha arrencat de forma contundent i molt crítica amb la resta de membres de la mesa: “Avui 5 diputats no han vingut vestits de diputats. Han vingut vestit de jutges hipòcrites”.

Publicitat

Borràs, des del despatx d’audiències, ha afirmat que els 5 parlamentaris “amb noms i cognoms” de PSC, ERC i CUP que han defensat l’aplicació de l’article 25.4 del reglament han “violentat descarnadament” contra la seva presumpció d’innocència. La presidenta de Junts ha afegit que també ho han fet per apartar-la “políticament”.

Borràs denuncia que en cap cas demanava “ser absolta”, i explica que únicament “demanava que no se’m condemnés abans i tot de ser jutjada”, i afegeix “els membres de la Mesa del Parlament m’han volgut sentenciar.”

En aquesta línia ha seguit reblant: “Com a filla de l’1 d’octubre vaig entrar en política per complir el meu mandat i podré continuar mirant els ulls de mirar tots els meus electors perquè estic disposada a fer-ho”. Finalment, ha conclou de forma contundent: “No renuncio. No em doblego. I no m’han vençut: perquè continuo afirmant que no hi ha objectiu més bell i noble que la llibertat del meu país”.

Borràs, que no ha admès preguntes de la premsa, ha conclòs que la seva suspensió “beneficia” els qui han apostat per la “guerra bruta” i que fa “còmplices” als qui l’han “executat de manera gratuïta i innecessària”.

Et pot interessar  La Mesa tomba les peticions de Cs i Vox per les propostes sobre amnistia i autodeterminació
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió