Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Ridícul enfrontament entre feixistes: “La delinqüència no està relacionada amb l’origen de les persones”

|

- Publicitat -

La presidenta de la Comunitat de Madrid ha rebatut aquest dijous amb duresa el discurs de Vox sobre la immigració i la delinqüència arran dels dos assassinats d’aquest cap de setmana en baralles a la capital espanyola. Durant la sessió de control a l’Assemblea, Ayuso ha recordat als d’Abascal que “la delinqüència no està relacionada amb l’origen de les persones”.

“No ho barregin amb els MENA”, ha dit, en resposta a la diputada de Vox Rocío Monasterio, perquè “són fets puntuals d’inseguretat” relacionats “amb bandes juvenils espanyoles” perquè “en el cas de les bandes llatines moltes de les persones són immigrants de segona generació i per tant tan espanyols com Abascal, com vostè, o com jo”.

Publicitat

Segons Ayuso, malgrat que hi ha “problemes evidents de seguretat” a la capital de l’Estat, Vox no hauria d’apuntar contra el govern de la Comunitat, sinó contra el govern espanyol i el Ministeri de l’Interior “que volen canviar la Llei de seguretat”.

La presidenta de la Comunitat de Madrid ha apuntat també que cal que “busquem perquè hi ha problemes d’integració”. “Una persona no integrada, és igual on ha nascut, perquè és un problema per a tots que cal afrontar amb formació i feina”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut