Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

[VÍDEO] Aragonès demana als consellers treballar “incansablement” per “sacsejar” el país

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha demanat aquest dimecres al seu Govern treballar “incansablement” per resoldre el conflicte amb l’exercici de l’autodeterminació i l’amnistia, i per impulsar la transformació que, al seu parer, necessita la societat catalana. “Us vull donar les gràcies per comprometre-us amb el país, amb la vostra vocació de servei públic. No és fàcil implicar-se ni assumir responsabilitats com la que avui se us encomana en un context com l’actual i menys si l’ambició compartida és trencar amb la mera gestió i començar a projectar la Catalunya del futur basada en la prosperitat, benestar, llibertat i felicitat per a tothom”, ha afirmat durant el seu discurs en l’acte de presa de possessió dels consellers del nou Govern.

Aragonès ha transmès confiança en els membres de l’executiu, ha recordat els presos de l’1-O i els dirigents independentistes a l’estranger, i ha destacat que hi ha més dones conselleres que homes, la qual cosa veu com una “mostra del compromís feminista” del Govern.

Publicitat

Tots els consellers han promès el càrrec davant del president de la Generalitat que ha utilitzat la fórmula: “Prometeu complir fidelment les obligacions del càrrec que assumiu al servei de Catalunya i amb lleialtat al president de la Generalitat de Catalunya?”, sense fer esment ni a l’Estatut ni a la Constitució.

Et pot interessar  Aragonès signa el decret de de dissolució del Parlament i de convocatòria de les eleccions del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut