Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

[Vídeo] Antena3 fa apologia del racisme en assegurar que l’independentisme busca immigrants per omplir la Diagonal

Ja fa temps que sabem que la caverna mediàtica espanyola ha sobrepassat tot límit imaginable per intentar desprestigiar, desacreditar, difamar i denigrar l’independentisme. Ho fa donant veu a la ultradreta, […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 05/09/2018

Ja fa temps que sabem que la caverna mediàtica espanyola ha sobrepassat tot límit imaginable per intentar desprestigiar, desacreditar, difamar i denigrar l’independentisme. Ho fa donant veu a la ultradreta, desinformant, explicant veritats a mitges o, directament, inventant-se informació.

És el cas d’aquest reportatge que us mostrarem que traspua racisme per tots costats. Segons els informatius d’Antena3 l’independentisme usarà els immigrants xinesos, llatinoamericans i els manters per a omplir trams de la Diagonal de cara l’11 de setembre. Al vídeo donen per fet que el col·lectiu d’immigrants a Catalunya és fàcil de comprar i donen per fet que les persones immigrades de fora l’Estat a Catalunya si van a la manifestació, és per pressions i no pas perquè creguin que la independència els portarà una vida millor.

Per a justificar la notícia cita perfils de Twitter de col·lectius d’immigrants independentistes a Catalunya com els dels xinesos o llatinoamericans.