Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

[Vídeo] Álvarez de Toledo: “TV3 és residual”

“S'utilitza TV3, que és de tots, per fer mal a la meitat dels catalans, per humiliar-los”, ha dit la candidata del PP per Barcelona al Congreso

|

- Publicitat -

La candidata del PP al Congreso, Cayetana Álvarez de Toledo, ha anat a TV3 a carregar contra els mitjans públics i a assegurar que s’utilitza “per humiliar i fer mal a la meitat dels catalans” alhora que ha afirmat que “és residual”, sense tenir en compte les xifres d’audiència que ho desmenteixen: la cadena és líder d’audiència a Catalunya amb quotes d’entre un 15% i un 20% al dia.

“TV3 és només per a cafeters, pels que estan molt implicats amb el nacionalisme”. Així de contundent ha estat l’exdiputada i crítica amb el Gobierno de Rajoy per la seva “gestió territorial amb Catalunya” que, segons Álvarez de Toledo, va estar fluixa. L’entrevista a Els Matins s’ha fet íntegrament en castellà amb una Lídia Heredia que, en molts moments, restava incrèdula davant de les contundents -i falses- respostes.

Publicitat

“Sectària i ofensa a la democràcia”

La candidata nacionalista ha afirmat que la televisió pública és sectària, i ha contribuït a una “ofensa democràtica”. A més, la popular qualifica d’algunes escenes de “puerilidad y grosería”, com la crema de la Constitució en directe com a protesta per la llei energètica. És per això que Álvarez de Toledo vol defensar un “rescat democràtic a Catalunya”.

Et pot interessar  La JEC prohibeix a 3Cat dir 'exiliats' i 'exili' en el context del sobiranisme
Publicitat

Opinió

Minut a Minut