Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

VÍDEO | Allau de queixes a ‘Els Matins de TV3’ per l’escandalosa censura en directe a la portaveu del Govern

|

- Publicitat -

La televisió pública catalana fa una passa de gegant cap a l’Edat Medieval, a través d’una censura a l’escot de la portaveu del Govern, Patrícia Plaja. “Els pits encara fan por a TV3”, aquestes són les declaracions de l’audiència que veia l’entrevista a Patrícia Plaja en el programa ‘Els matins’.

El programa de TV3 està en procés de canvis. La seva presentadora, Lídia Heredia deixarà el programa la temporada vinent perquè se’n va a fer de corresponsal de TV3 a Washington. I Pere Bosc, li està començant a agafar el relleu. De moment, el nou presentador no ha començat en bon peu, ja que durant l’emissió s’ha produït un fet lamentable que ha indignat més d’un espectador i espectadora: Pocs minuts després de les 8.30h, el presentador ha entrevistat a Plaja, qui ha aparegut amb un escot ben visible. La sorpresa ha arribat al cap d’uns minuts, ja que durant una pausa d’uns 25 segons, la portaveu ha aparegut censurada amb la samarreta més amunt, tapant-li l’escot, i els chyrons s’han multiplicat per tapar-la encara més.

Publicitat

Les xarxes s’han omplert de crítiques i queixes cap al programa. De fet, una col·laboradora del mateix programa, la periodista Mayka Navarro, ha mostrat tot el suport cap a Plaja i ha fet referència a la cançó ‘Ay mamá’ de Rigoberta Bandini amb la frase ‘No sé por qué dan tanto miedo nuestras tetas’. La periodista lamenta que avui dia encara les tetes facin por i com a mostra de suport ensenya el seu escot en directe i declara: “Si té pits, que els ensenyi. Incomprensible”
Darío Porras

Davant l’allau de crítiques, TV3 s’ha volgut justificar a través de les xarxes: “Volem aclarir que durant l’entrevista amb Patrícia Plaja hem resolt en directe una situació que percebíem incòmoda per a l’entrevistada, perquè ella mateixa s’ajustava el top. La realització del programa ha estat com sempre i no hi ha hagut cap mena de censura”. Tot i això, els comentaris encara han estat més agressius: “No ens ho creiem”, “sou escòria”, “si us heu de justificar significar que hi ha censura”, entre molts altres. La cançó de Rigoberta Bandini ha estat la bandera per reivindicar la censura.

Et pot interessar  La Fiscalia de la censura: demana dos anys de presó pels tuitaires que van criticar la família que volia el 25% de castellà a Canet
Publicitat

Opinió

Minut a Minut