Dijous, 8 de desembre de 2022 - Edició 1595
La República

[Vídeo] Així han arribat els líders independentistes a l’acte d’Òmnium de la Catalunya Nord

Puigdemont ha aparegut amb Aragonès i Cuixart, i tot seguit, Junqueras amb Forcadell

Redacció 16/07/2021
Pla general d'Anna Gabrial, al costat de Laura Borràs i Carles Puigdemont a Elna. Imatge del 16 de juliol del 2021. (Horitzontal)

El president legítim de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, ha arribat aquest divendres a l’acte de commemoració del 60 aniversari d’Òmnium Cultural acompanyat pel president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el d’Òmnium, Jordi Cuixart, i d’altra banda el líder d’ERC i vicepresident legítim, Oriol Junqueras, ho ha fet amb la presidenta legítima del Parlament Carme Forcadell, a Elna, a la Catalunya Nord.

L’acte, que té lloc a l’Ancien Collège Paul Langevin d’Elna, ha començat a les 11.30 i ha congregat també a molts presos polítics indultats, així com a membres del Govern actual i diputats al Parlament de Junts, ERC i la CUP.

La trobada té lloc gairebé un mes després que els presos polítics sortissin de presó per l’indult concedit pel Gobierno, i després de les posteriors trobades que tots ells han mantingut amb els seus companys d’ERC i Junts, i també conjuntament.